Wikipoligraf

Aceasta pagina are rolul de a corecta informatiile eronate aparute in Wikipedia pe care le-am sesizat in calitate de presedinte al Asociatiei Romane Poligraf dar nu am fost luat in considerare Holly Motors.

Principii de functionare

Poligraful este in esenta un aparat medical electro-mecanic care monitorizeaza si inregistreaza simultan 5 parametri fiziologici: respiratia la nivel toracic si abdominal, transpiratia degetelor, pulsul inimii si tensiunea arteriala Download iPhone ipsw. Suplimentar aparatele moderne au un al 6-lea “simt” care inregistreaza tremurul muscular (miscarile de natura voluntara sau involuntara ale subiectului) 우편 번호 db.

S-a dovedit stiintific in urma cu peste 130 ani cand a fost inventat primul aparat poligraf ca in momentul in care o persoana minte deliberat in ritmul sau fiziologic survin modificari fiziologice determinate de sistemul nervos vegetativ care sunt surprinse pe diagrama poligraf Download SoundCloud Music.

In ciuda miturilor nu emotivitatea umana nu este factorul determinant al reactiilor folosite in detectia minciunii ci memoria umana – locul in care practic cu ajutorul simturilor (vaz, auz, miros, gust, pipait) stocam informatii primite din mediul inconjurator nebulous 다운로드. Astfel, simplificat – memoria umana este divizata in 2 segmente: o memorie de scurta durata – unde pastram lucruri nesemnificative pentru perioade scurte de timp dupa care le uitam (de exemplu ce am servit la masa de pranz in urma cu o saptamana); celalalt tip de memorie – memoria de lunga durata pastreaza numai lucruri importante, relevante care ne-au marcat pe noi intr-un fel de-a lungul vietii cum ar fi de exemplu amintirile (placute sau neplacute) Age of The Great Seas 4pk. Cu informatiile stocate in memoria de lunga durata se lucreaza intr-un test poligraf. De exemplu: intr-un test poligraf de corectitudine la angajare se poate pune urmatoare intrebare: “In viata ta, ai furat vreodata ceva?” Daca persoana a comis fapte nesemnificative (a furat un fruct in copilarie) probabil ca nu-si va mai aminti acea fapta Download the jailbreak video. Daca dimpotriva a comis fapte grave (a furat bani sau alte bunuri de valoare) – automat isi va aminti. Deci discutam de o informatie pe care subiectul o gaseste in propria memorie, informatie care reprezinta raspunsul real la intrebarea auzita 국내잡지 다운로드. Daca subiectul este unul sincer va verbaliza automat raspunsul cognitiv (cel obtinut din analiza memoriei) fara sa prezinte reactii fiziologice tipice comportamentului simulat Download The Forensics.  Daca verbalizeaza altceva decat ceea ce gandeste sistemul nervos central  transmite semnale electrice in organism care pregatesc organismul de pericol, de lupta in fata amenintarii pe care o reprezinta o potentiala descoperire a adevarului 동영상 파일. In momentul respectiv aceste reactii sunt surprinse in diagrama poligraf si analizate ulterior de expert.