Acuratetea – cat de exact este un test poligraf

Cu toate ca tehnica poligraf este foarte exacta, totusi nu este infailibil şi erorile pot apărea 하모니. Conform Asociatiei Americane Poligraf peste 250 de studii au fost efectuate cu privire la exactitatea de testelor poligraf în ultimii 40 de ani 이투스 앱. Concluziile acestor studii au acordat o acuratete de 96-98 % a testului poligraf. Cercetări recente insa arată că exactitatea poligrafului computerizat – multumita algoritmilor de scorare si evaluare este de aproape 100% 제주감귤체.

Majoritatea erorilor se produc din cauza unor examinatori poligraf neexperimentaţi 파이썬 url 이미지. La fel cum un medic se poate uita la o electro-cardiograma şi nu vede o problemă, un altul experimentat ar putea gasi o problema cardiaca Big Bad Fox.

Poate veti auzi indivizi care se tem ca rezultatele unui test poligraf ar putea sa nu fie corecte 스케치. APA Asociatia Americana Poligraf le răspunde:
Rata de de eroare a testului înseamnă că examinatorul nu este în măsură să facă un diagnostic corect sau precis 무수단 영화. În astfel de cazuri se stabileste o reexaminare a subiectului de obicei la o dată ulterioară Download The Kasenta. Pentru a ilustra modul în care includerea rezultatelor testelor neconcludente pot denatura acurateţea testului, luaţi în considerare următorul exemplu: dacă 10 examinări poligraf sunt administrate şi examinatorul este corect în 7 decizii, greşit în 1 şi are 2 rezultate neconcludente, vom calcula rata de acurateţe ca 87,5% (8 rezultate definitive, dintre care 7 au fost corecte) Hey mp3. Criticii ar calcula rata de acurateţii în acest exemplu de 70%, (10 examene cu 7 decizii corecte.) Deoarece cei care folosesc testarea poligraf nu consideră rezultatele neconcludente ca fiind definitive aceasta metoda de calcul nu este acceptata de literatura de specialitate 리그샵 크랙 다운로드.

New! Click the words above to view alternate translations. Dismiss« (Previous News)