Detector de minciuni pe telefonul mobil? Gluma sau pe bune?

Odata cu dezvoltarea pietei de smartphone si a specificatiilor hardware de top au apărut si aplicatii care acum 2-3 ani nu puteau fi rulate decat pe computerele personale 닥치고 정치 pdf. Este cunoscut analizorul de stress in voce care a fost folosit pentru stabilirea veridicitatii unor declaratii  – Truster Pro cu care s-a demonstrat falsitatea declaratiilor lui Bill Clinton referitor la relatiile nepotrivite avute cu Monica Lewinsky in biroul oval Diablo 3 for free. Iată că a apărut un soft pe Android Market – Advanced Lie Detector – detector de minciuni pe telefonul mobil – care pretinde că folosind algoritmi dezvoltati de Nato poate stabili veridicitatea afirmatiilor inregistrate in sistem 강철중 다운로드. Am analizat rezultatele produse de acest software. Nu numai că nu prezintă nici cel mai mic semn de incredere in rezultatele produse – mai mult produce niste rezultate care nu pot fi intelese nici măcar de un expert in detectia comportamentului simulat 곰플레이어 mp4 코덱 다운로드.

Advanced Lie Detector

Trecem si la analiza unei aplicatii care ruleaza pe Iphone descarcata de pe AppStore 2000년대 히트곡 다운로드. Chiar autorul spune ca aplicatia functioneaza ca instrument de distractie fara rezultate valide in ceea ce priveste detectia minciunii. Principii asemănătoare cu ale aplicatiei de pe Android – rezultate la fel de dezamăgitoare Download Windows 7 iTunes.

Detector de minciuni pe Iphone

Concluzia noastră: detectia minciunii prin tehnica analizei stresului in voce ramane deocamdata apanajul serviciilor secrete si poate fi facuta numai prin complexa analiza a unor cantitati imense de date strict de catre experti Download Drama Goblin.

Autor: Sorin Savu – expert poligraf.« (Previous News)